Acronym: 
IAQV 2011
Individual: 
Pilar Dellunde
Deadline: 
Saturday, November 26, 2011
Location: 
Arxiu Nacional de Catalunya (Sant Cugat del Vallès)

La transferència de coneixement des del mon de la universitat i la recerca és cabdal pel desenvolupament de l'economia, però també per millorar la qualitat de vida de les persones. Aquesta transferència no es troba exempta de dificultats quan parlem de l'aplicació en els serveis socials. En aquesta segona edició de la Jornada es presentarà recerca actual en robòtica assistencial i mèdica, i també diferents experiències de tallers que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual en l'avaluació de la qualitat de vida.

Fruit de la I Jornada va sorgir una investigació comuna entre investigadors en intel·ligència artificial i persones que treballen als serveis socials. En aquesta II Jornada s'exposarà un estudi preliminar fruit d'aquesta recerca conjunta. Adrecem aquesta jornada en general a tot el conjunt de persones vinculades a les noves tecnologies i a les persones i professionals interessades en el món de la diversitat i el sector social, especialment els joves, perquè puguin descobrir aplicacions de la intel·ligència artificial que van més enllà del entorn mercantil o lúdic, i que tenen a veure amb el seu dia a dia.

Aquesta jornada se celebra dins del marc dels actes en commemoració del dia internacional de les persones amb discapacitat.

Comitè Organitzador

Eva Armengol (IIIA-CSIC)
Pilar Dellunde (UAB)
Francesc Esteva (IIIA-CSIC)
Pere Garcia (IIIA-CSIC)
Àngel García-Cerdaña (IIIA-CSIC)
Juan Pedro Gonzalez (Taller Jeroni de Moragas)
Rut Herbera (Taller Jeroni de Moragas)
Carles Noguera (IIIA-CSIC)
Anabel Pellicer (Taller Jeroni de Moragas)
Josep Puyol (IIIA-CSIC)
Carlo Ratto (Taller Jeroni de Moragas)
Ana Ruiz (Taller Jeroni de Moragas)
Carlota Saez (Taller Jeroni de Moragas)
Ferran Sant (Fundació Jeroni de Moragas)
Lluís Vallès (Taller Jeroni de Moragas)
Marian Vazquez (Taller Jeroni de Moragas)